Project in de kijker: Dakdekker Dongen op pannendak

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakrenovatie Dongen

ONS Dakonderhoud is in te schakelen voor diverse dakklussen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op ONS voor dakproblemen en -uitdagingen zoals dakisolatie, daklekkage, stormschade, spoedreparaties aan het dak, onderhoudswerken en andere dakwerken. ONS Dakonderhoud is de betrouwbare dakdekker Dongen. Heeft u als particulier of als bedrijf hulp nodig bij het dakonderhoud? U kunt ONS inschakelen voor elk dakonderhoud of -herstelling. Recent waren we in Dongen bij particulieren ingeschakeld om het pannendak te verzorgen.

Project detail

  • Klant: Bedrijf
  • Datum: Maart 2018
  • Omvang: 425 m2 bitumen
  • Duur: 6 dagen
  • Aantal volwaardige dakdekkers: 3
  • Project type: platte daken

Pannendak vervangen

Door tijdig dakonderhoud te laten uitvoeren vermijdt u schade aan uw pannendak en blijft uw dak in uitstekende conditie. Steeds proberen de goede onderdelen aan het dak te behouden. Daarom voeren we bij onze klanten, zo ook bij deze particuliere klant in Dongen, eerst een gratis dakinspectie uit. De dakinspectie vormt de basis van de vrijblijvende offerte. Onze prijzen zijn volledig transparant en zijn identiek aan de factuur, gezien wij rekenen per lopende meter.

Details van het project te Dongen

In Dongen werkten we aan het pannendak van 57 m2. De gekozen dakpan bij dit project is de OVH Natuurrood van Koramic, waaronder isolatiefolie werd voorzien. Aan beide zijden van de woonst werden dakgoten en hulpstukken van bladzink geïnstalleerd, samen goed voor 18 m. Verder werd er een Trespa koof op maat gemaakt. Aan het gehele dakproject werkten vier dakdekkers voor vier aaneengeschakelde dagen.

Heeft u ook een dakdekker nodig in Dongen of omgeving Utrecht? Contacteer ons en we maken spoedig een afspraak met u!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ONS direct