Dakdekker Eindhoven: project plat dak

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakdekker Eindhoven: Project in de kijker

ONS Dakonderhoud is een begrip in Brabant. Wij zijn de dakdekker van Eindhoven en omstreken en bekend van Omroep Brabant. Bij ONS Dakonderhoud kunt u terecht voor alle dakwerkzaamheden. Wanneer er vermoeden is van een daklekkage verzorgen we allereerst een gratis dakinspectie. Met speciale apparatuur zoeken we de oorzaak van het probleem op. In een tweede fase gaan we aan de slag met de dakreparatie. Uiteenlopende dakwerkzaamheden behoren tot onze expertise: platte daken, het vervangen of leggen van een pannendak tot schoorsteenrenovatie: wij zijn uw aangewezen partner in en rondom Eindhoven. Onze dakdekkers in Eindhoven zijn geschoolde vakmensen met de nodige ervaring om veilig en efficiënt op hoogte te werken. Wij beschikken over professionele apparatuur en gereedschap om uw dak van dakgoot tot nok naar een mooi resultaat te brengen.

Spoedservice dakreparatie Eindhoven

Sommige dakwerkzaamheden zijn onvoorzien. Storm- of hagelschade kunnen een dak in Eindhoven behoorlijk aantasten. Ook voor spoedreparatie aan het dak kunt u contact opnemen met ONS.

Project: plat dak te Eindhoven

Recent werkten we als dakdekker Eindhoven aan een plat dak. We overlaagden 54 vierkante meter bitumen. Dit is één van de vele projecten waarbij we de handen schudden met onze tevreden klanten.

Heeft u nood aan een dakdekker in Eindhoven, Stratum, Gestel, Woensel of Strijp? Ook in de gemeenten rondom Eindhoven staan wij klaar voor uw dakwerkzaamheden. Is uw dak nog in topconditie? Contacteer ONS en we komen gratis uw dak inspecteren.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct