Dakdekker Helmond

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakrenovatie Helmond

U zoekt een dakdekker Helmond? ONS Dakonderhoud is de partner voor al uw dakwerk. Wij zijn bekend van Omroep Brabant als erkend dakdekkersbedrijf. Een op en top Brabants bedrijf, werkzaam in heel Nederland. Bij ons krijgt u een gratis dakinspectie, vrijblijvende offerte, zonder aanbetaling. Wij houden of maken uw dak in topconditie.

Maatwerk afwerking

U kunt ONS Dakonderhoud inschakelen voor geplande en onvoorziene werken aan uw dak. Voor zowel particulieren als bedrijven met een dakprobleem staan wij klaar. Onlangs gingen we als dakdekker Helmond aan de slag bij een particulier in Helmond voor op maat afgewerkt zinkwerk aan het dak. Zink als dakmateriaal is aan een opmars bezig binnen de dak trends. Vooral in de jaren jaren ‘90 waren zinken daken enorm populair.
Het is een uiterst duurzaam materiaal: een zinken dak kan tot wel 125 jaar meegaan! Het natuurlijke materiaal is volledig recycleerbaar. Daarbovenop is zink erg flexibel en te installeren op zowel een plat dak als een hellend dak. Dit biedt architecturale mogelijkheden. Een volledig zinken dak oogt heel modern, bijna futuristisch. Echter is zink niet geluidsisolerend en is het, wegens zijn flexibiliteit, gevoelig voor deuken na bijvoorbeeld een zware hagelbui. Om die reden wordt zink binnen de huidige daktrends ingezet om accenten te leggen in dakonderdelen zoals de dakkapel. Een tweede bepalende factor om zink in het dak te verwerken is de kostprijs. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte van zinkwerk op uw dak.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct