Corona informatie

Hoe gaat ONS Dakonderhoud met het coronavirus om?

Onze werknemers komen dagelijks bij veel verschillende mensen thuis. Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregels waar zij aan zich zullen houden. Hierbij volgen wij uiteraard dagelijks de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Wij zorgen voor U en ons personeel!

Komt ONS Dakonderhoud bij u langs?
Bekijk en lees aandachtig hieronder de maatregelen!

  • Onze werknemers bewaren minimaal 1,5 meter afstand.
  • Onze werknemers geven geen hand bij binnenkomst.
  • Wij proberen zoveel mogelijk van buitenaf de dakwerkzaamheden uit te voeren.
  • Heeft u of een van uw huisgenoten last van keelpijn, hoesten en/of koorts? Dan vragen wij u om zo snel mogelijk contact (+31 85-1301468) met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ONS direct