Dakpreventie in Hoofddorp en Nieuwegein

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakpreventie in Hoofddorp en Nieuwegein

De ruimte onder de dakpannen is een ideale plek voor een ophoping van bladeren en ander vuil, maar ook vogels en knaagdieren nestelen zich daar graag. Dit kan zorgen voor nare luchtjes en aantasting van de panlatten en dakisolatie. Aangezien voorkomen altijd beter is dan genezen, gingen we in Hoofddorp en Nieuwegein aan de slag met dakpreventie.

Plaatsing dakgootdrain tegen bladeren en vuil

Elk jaar vallen er weer genoeg bladeren van de bomen. Via de dakgoten loopt een grote hoeveelheid bladeren en takjes richting de regenpijpen, maar een deel ervan blijft achter in de dakgoot. Dit kan uiteindelijk leiden tot lekkages. Om dit te voorkomen plaatsten we in Hoofddorp en Nieuwegein dakgootdrains. Zo’n drain voorkomt namelijk dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen. De levensduur van de dakgoten van onze klanten verlengden we hiermee aanzienlijk en daarnaast besparen zij nu u op onderhoudskosten van de dakgoot.

Vogelwering plaatsen

Vogelnesten zijn broedplaatsen voor insecten en mijten en kunnen daarnaast voor veel geluidsoverlast zorgen. Ook verstoppen vogelnesten vaak rookkanalen en hemelwaterafvoeren wat kan leiden tot brand en lekkages. Het plaatsen van vogelwering biedt uitkomst. De vogelwering bestaat uit 2 kammen die haaks op elkaar staan en wordt geplaatst onder de dakpannen. ONS Dakonderhoud plaatste in Hoofddorp en Nieuwegein vogelwering op maat. Hierdoor kunnen vogels en knaagdieren niet onder de dakpannen komen, waarmee we de dakgoten beschermen.

ONS Dakonderhoud helpt ook u graag bij het plaatsen van vogelwering of een dakgootdrain.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct