Dakdekker Oss met positieve recensies

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Pannendak te Heesch naast Oss

Werken op daken in Noord-Brabant is altijd een beetje thuiskomen. Na ons tv-optreden op TV Brabant kregen we een telefoontje vanuit Oss. De eigenaren van een vrijstaande particuliere woning waren op zoek naar een dakdekker Oss. De klantvraag luidde om de kosten voor een nieuw pannendak in kaart te brengen en verzorgen van een landhuis met dakkapellen.

Pannendak vervangen particuliere woonst Oss

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ONS contacteren voor dakproblemen en -uitdagingen zoals dakisolatie, daklekkage, stormschade, spoedreparaties, onderhoudswerken en andere dakwerken. De eerste stap is het in kaart brengen van de kosten aan de hand van een gratis dakinspectie. Als betrouwbare dakdekker Oss ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. In de offerte staan de prijzen per lopende meter geteld. Zo weet u wat de kosten zijn, zonder nacalculatie. Bij ons is de offerte de factuur.

Details van het project te Oss

De particuliere woning te Oss was toe aan een nieuw pannendak en nieuwe isolatie. Deze werd, samen met de keramische dakpannen aangebracht door onze geschoolde dakwerkers. Wist u dat u door het tijdig laten uitvoeren van dakonderhoud schade vermijd aan uw pannendak? Uw dak blijft in conditie en voldoet aan isolatie-eisen. De waarde van uw woonst stijgt aanzienlijk met een dak dat tiptop in orde is.

Heeft u ook een dakdekker nodig in Oss of omgeving? Contacteer ons en we maken spoedig een afspraak met u!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct