Dakisolatie

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Een warm dak voor het leven

Elke reden om te kiezen voor dakisolatie is een goede reden. Zo is het isoleren van een dak bijvoorbeeld een manier om de waarde van het huis te verhogen. Maar een nog veel vaker gebruikt argument is dat het de stijgende warme lucht binnenhoudt, het tegengaan van het zogenaamde warmteverlies. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte binnen en de koude buiten. En dat werkt ook andersom. In de zomermaanden houdt het de warmte buiten en zorgt het ervoor dat de temperaturen binnenshuis niet hoog oplopen. ONS Dakonderhoud zorgt voor dakisolatie van alle soorten daken. Bij ONS ontvangt u een vrijblijvende offerte, zonder verrassingen bij de factuur: want onze offerte is de factuur.

Vermijd hoge energiekosten met dakisolatie

Warme lucht stijgt op en een slecht geïsoleerd dak verliest die warmte: het is één van de grootste energieverspillers in huis. De hoofdreden om dakisolatie aan te brengen is dan ook om hoge energiekosten te voorkomen door de isolatiewaarde te verbeteren. Een verbeterde isolatiewaarde bereikt u door een extra laag isolatiemateriaal onder uw dakbedekking aan te brengen. Of door op een plat dak groene dakbedekking in de vorm van grassen en mossen te voorzien. Vooral deze laatste wint aan populariteit. In de winter houden deze planten de warmte binnen uw woning vast. Tijdens de warme zomermaanden zorgen de grassen en mossen er juist voor dat een woning lekker koel blijft. Een groene dakbedekking heeft relatief weinig onderhoud nodig.

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Het voorkomen van hoge energiekosten met een extra isolatielaag onder de dakbedekking begint voor ons met een persoonlijk advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft op dit gebied. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en zorgen we er samen voor dat uw energierekening lager uitvalt.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct