Dakdekker Tilburg aan de slag op de Ringbaan-Noord

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Goede referenties van Omroep Brabant

Op een dak in Noord-Brabant werken voelt voor ons altijd als thuiskomen. Nadat we op Omroep Brabant een verschijning maakten, ontvingen we een telefoontje vanuit Tilburg. De eigenaar van een particuliere tussenwoning wenste een vernieuwd pannendak en zochten een dakdekker Tilburg. Ons werd gevraagd om in eerste instantie de kosten voor een nieuw pannendak in kaart te brengen. De offerte werd gunstig bevonden en dus verzorgden we de dakwerken van deze rijtjeswoning.

Erkende dakdekker Tilburg

Ons Dakonderhoud pakt dakuitdagingen aan zoals dakisolatie, daklekkage, stormschade, spoedreparaties, onderhoudswerken en andere dakwerken. Wij zijn de dakdekker Tilburg voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Details van het project

Vooraleer wij met onze geschoolde dakdekkers en het materiaal naar u toerijden, voeren wij eerste een gratis dakinspectie uit. Deze vormt de basis van de vrijblijvende offerte. Het zal u opvallen dat wij per lopende meter tellen, zo weet u wat de kosten zijn, zonder nacalculatie. Wij vinden het wel zo fijn zaken doen wanneer de offerte de factuur is.
Het pannendak werd geheel vernieuwd. De nieuwe keramische dakpannen met nok zorgen ervoor dat het dak van deze particuliere woning weer jaren mee kan.

Heeft u ook een dakdekker nodig in Tilburg of omgeving Brabant? Contacteer ons en we maken spoedig een afspraak met u!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct