Schoorsteen voegen: project in de kijker

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Schoorsteen voegen: project in de kijker

In Noord-Brabant en in Utrecht werkten we recentelijk aan projecten waarbij de schoorsteen werd gerenoveerd. De klanten in Noord Brabant en Utrecht verkozen Ons, omdat wij geen wachtlijsten hanteren en een gratis dakinspectie steevast opvolgen met een vrijblijvende offerte. Wij leveren vakwerk en werken samen met de beste dakdekkers en verrichten dakonderhoud in heel Nederland.

Schoorsteen voegen

Wanneer u merkt dat de voegen van de schoorsteen loskomen, neem contact met ons op. U kunt bij ONS Dakonderhoud terecht voor alle dakwerkzaamheden. Recent stonden onze vakmensen op de daken van Utrecht en Noord-Brabant. Dag in dag uit krijgt de schoorsteen van de woonst te maken met diverse, soms extreme weersinvloeden. Jarenlang trotseert hij de regen, wind, vorst en ozon. Het is daarom niet gek dat hij na al die jaren van dienst toe kan zijn aan onderhoud. Wij voegen de schoorsteen terug op, zodat hij weer jaren tegen een stootje kan.

Schoorsteen opmetselen

Onze geschoolde vakmensen beschikken over de nodige ervaring om veilig op hoogte te werken. Zoekt u een professionele partij die snel kan schakelen en vakkundig werk verricht? Schakel Ons in. Contacteer Ons voor de vrijblijvende offerte. Wij verrichten dakonderhoud van dakgoot tot schoorsteen en alles daartussenin. Zoekt u dus een dakdekker die uw schoorsteen kan opmetselen, zodat de schouw beter trekt? Dan is OnsDakonderhoud de aangewezen partner! Zowel particulieren als bedrijven kloppen bij ons aan. Bekijk hieronder de twee particuliere projecten die we vervolledigden als dakdekker in Utrecht en Noord-Brabant.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct