Dakdekker Den Bosch: Project in de kijker

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakdekker Den Bosch: Project in de kijker

ONS Dakonderhoud werkt als Brabants vakbedrijf op de daken van alle Nederlandse dorpen en gemeenten. Als erkend dakdekkersbedrijf zijn wij bekend van Omroep Brabant. Bekijk ons als dakdekker Den Bosch in actie op een plat dak te ‘s Hertogenbosch.

Plat dak te ‘s Hertogenbosch

Onze expertise is dakwerken, dit is inclusief dakonderdelen zoals dakgoten en spoedreparaties na noodweer. De werkwijze die we hanteren voor particulieren en bedrijven is identiek: na een gratis dakinspectie volgt een vrijblijvende offerte, zonder aanbetaling! Zo kunt u, indien gewenst, prijzen vergelijken. Wij tellen per lopende meter en houden van heldere afspraken. Geen gedoe, geen addertjes. Onlangs werden we door een particulier ingeschakeld op een plat dak te Den Bosch. Een plat dak aanleggen en onderhouden vergt kennis en kunde: wij zorgen ervoor dat het hemelwater kan aflopen, bestrijden blaas- en kreukelvorming, dichten openstaande naden dichten en/ of herstellen een verstopte afvoer. Contacteer ons voor uw dakwerk!

Professionele dakdekker Den Bosch en omstreken

Onze dakdekker Den Bosch is inzetbaar in elke gemeente van Noord-Brabant: van daken vervangen te Rosmalen, Deuteren, Engelen en ver daarbuiten. Als erkend Brabants dekdekkersbedrijf zijn we inzetbaar over heel Nederland. We leveren kwalitatief hoogstaand werk en schakelen op korte tijd. Wij hanteren geen wachtlijsten. Bent u op zoek naar een dakdekker Den Bosch? Dan heeft u ONS gevonden.

Spoedreparatie dak

Wacht niet met ONS te contacteren wanneer er vermoeden is van een daklekkage aan uw plat dak. Snel schakelen en actie ondernemen is van cruciaal belang. Een lekkage aan het plat dak zorgt in veel gevallen voor grotere problemen binnenshuis. Wij voorzien in de planning spoedopdrachten. Dankzij ONS Dakonderhoud is uw plat dak, pannendak, schoorsteen en/of dakgoot weer topfit en kan het weer jaren mee!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct