Project in de kijker: Plat dak te Woerden

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Bitumen dakbedekking

In Woerden ligt sinds kort weer een net afgewerkt plat dak op een particuliere woning. De bedekking die we plaatsten is een bitumen dakbedekking. Dit is een materiaal op oliebasis wat al jaren wordt gekozen omdat het materiaal wel tot 25 jaar meegaat. Daarbovenop heeft bitumen een hoge kleefkracht en is het uiterst waterdicht, niet onbelangrijk op een plat dak. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een bitumen dakbedekking het vaakst wordt verkozen voor een plat dak.

Onderhoudswerken door een dakdekker te Woerden

Het plat dak waar we recentelijk aan werkten te Woerden had een onderhoudsbeurt nodig. Na een grondige dakinspectie ontving deze particuliere klant een vrijblijvende offerte. Wij factureren per lopende meter, op die manier verschilt de factuur niet van de offerte. Wist u dat regelmatig onderhoud plegen aan uw dak onvoorziene problemen voorkomt? Dankzij Ons loopt het regenwater weer netjes weg van het recent afgewerkte plat dak. Onze vakmannen hebben bij elk project oog voor een perfecte afwerking, ook rondom het dakraam van dit dak. Een perfecte oplevering van elke klus, daar streven wij naar. Wilt u ook onderhoud inplannen voor uw plat dak? Neem contact op met Ons! We plannen graag een afspraak met u in, ook voor een hellend dak!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct