Daklekkage

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Daklekkage

Sijpelt het hemelwater binnen langs een gat in het dak? Treden er vochtplekken op in het plafond van de bovenste ruimtes in het huis? Een daklekkage kan zich soms pas na geruime tijd manifesteren en in andere gevallen al binnen een korte tijd grote schade aanrichten aan het interieur. Zelfs een klein lek in het dak kan catastrofale gevolgen hebben. Waterschade aan uw woning kan een flinke duit kosten. Zo kan het vocht in het houtwerk onder uw dakbedekking trekken en houtrot veroorzaken. Het kost vaak ontzettend veel tijd en moeite om een vergevorderd stadium van waterschade te herstellen. Reden genoeg om de daklekkage al in een vroeg stadium aan te laten pakken! Contacteer ons direct bij het vermoeden van een daklekkage.

Lekkage opsporen

Met het blote oog is het niet gemakkelijk om de daklekkage op te sporen.  Een lekkage opsporen laat u best over aan de vakmannen van ONS Dakonderhoud.  ONS Dakonderhoud is expert en aangesloten bij het Gebouwschil Nederland. Met speciale hulpmiddelen sporen we de bron van de lekkage op. Nadat eenmaal de oorzaak gevonden is, beginnen we meteen met het uitvoeren van een passende reparatie. De kans op een verergering van de waterschade wordt zo minimaal.

Daklekkage verhelpen

Laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw dak. Op die manier verkleint de kans op lekkages. Hierbij controleert onze gecertificeerde dakdekker uw dak op de aanwezigheid van slijtplekken of beginnende beschadigingen. Door tijdig in te grijpen zal een lek van het dak uitblijven en blijft uw dak in topconditie. Neem contact met ons op om een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw dak.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ONS direct