Plat dak met dubbele inlage in Utrecht

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Plat dak met dubbele inlage in Utrecht

Randen van platte daken kunnen nogal eens zorgen voor lekkages. Waar veel dakdekkers werken met een enkele inlage voor platte daken, werken wij bij ONS Dakonderhoud met een dubbele inlage om zo het huis te beschermen tegen lekkages. Ook voor een klant in Utrecht installeerden we zo’n dubbele inlage. Ontdek hoe wij dit aanpakten.

Dubbele in plaats van enkele inlage

Waar de meeste platte daken een enkele inlage bevatten, zorgen wij bij ONS Dakonderhoud altijd voor een dubbele inlage. Want, mocht de eerste inlage wegvallen, dan is er altijd nog een tweede inlage om het op te vangen. Het is dan wel een grotere investering, maar een dubbele inlage gaat wel 10 tot 15 jaar langer mee dan een enkele inlage.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct