Over ons

Over ONS Dakonderhoud

ONS Dakonderhoud is een dynamisch en veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van daken. ONS Dakonderhoud heeft een team van vakbekwame specialisten die allen de juiste ervaring hebben opgedaan in het vak.

Het team van ONS Dakonderhoud adviseert u graag over diverse vraagstukken. Heeft u last van een lekkend dak, een poreuze schoorsteen of heeft u een verouderd dak? Over al deze vraagstukken adviseert ONS Dakonderhoud u graag.

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het voltooien van grote dak renovaties, maar ook kleine onderhoud klussen aan uw dak. ONS team komt vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Nadat onze specialisten bij u langs zijn geweest leggen wij u in een offerte uit welke werkzaamheden moeten worden verricht en welke kosten daarbij komen kijken. Nadat u akkoord bent gegaan maken wij een afspraak met u om de opdracht uit te voeren.

cor-ons-dakonderhoud

Cor

marcel-ons-dakonderhoud

Marcel

luuk-ons-dakonderhoud

Luuk

cor-ons-dakonderhoud

Cor

marcel-ons-dakonderhoud

Marcel

luuk-ons-dakonderhoud

Luuk

soufiane-ons-dakonderhoud

Soufiane

tom-ons-dakonderhoud

Tom

adrie-ons-dakonderhoud

Adrie

joop-ons-dakonderhoud

Joop

mike-ons-dakonderhoud

Mike

theo-ons-dakonderhoud

Theo

ron-ons-dakonderhoud

Ron

tom2-ons-dakonderhoud

Tom

rene-onsdakonderhoud

Rene

joe-ons-dakonderhoud

Joe

jesse-ons-dakonderhoud

Jesse

Uw dakonderhoud is ONS werk

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het voltooien van grote(re) dak renovaties en onderhoud klussen aan uw dak. Ons team komt vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Nadat onze specialisten bij u langs zijn geweest leggen wij u in een offerte uit welke werkzaamheden moeten worden verricht en welke kosten daarbij komen kijken. Na akkoord maken wij samen, op een voor u geschikt tijdstip, een afspraak om de renovatie uit te voeren.

 

In de tussentijd heeft u een vast aanspreekpunt die u kunt bereiken voor al uw vragen en/of opmerkingen. Wij maken van UW dakonderhoud ONS werk.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ONS direct