Verkoelende witte dakbedekking in Hoofddorp

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Verkoelende witte dakbedekking in Hoofddorp

De meerderheid van de Nederlandse daken is zwart. In warme periodes kan de oppervlaktetemperatuur hierdoor stijgen tot wel 80 graden, wat ook nadelig werkt op de temperatuur in het gebouw. Het is daarom een goed idee om het dak koeler te maken, zodat en het in de zomer een stuk aangenamer wordt binnenin de gebouwen en er bespaard wordt op aircogebruik. De oplossing? Witte dakbedekking! ONS Dakonderhoud ging hiermee aan de slag bij een klant in Hoofddorp.

Waarom witte dakbedekking?

Witte dakbedekking zorgt voor verkoeling op het dak door een reflecterende werking. De binnentemperatuur kan daarmee tot wel 5 graden dalen! Door een lagere temperatuur binnen wordt er dus ook bespaart op de aircokosten. Daarnaast is witte dakbedekking ook geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. En het mooie is: het aanbrengen van witte dakbedekking vraagt geen extra of andere aandachtspunten ten opzichte van een zwarte dakbedekking.

Zonnepanelen werken beter op witte dakbedekking

Nog een voordeel is dat zonnepanelen beter hun werk doen op witte dakbedekking. De zonnepanelen leveren dan namelijk meer energie op, doordat het dak wit is en de panelen zwart zijn. Een klant in Hoofddorp ging u al voor. Wilt u ook graag witte dakbedekking? ONS Dakonderhoud helpt u graag.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct