Renovatie nokvorst & schoorsteen Amersfoort

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Nokvorsten aansmeren & schoorsteenrenovatie te Amersfoort

Bij een oud pand in Amersfoort zaten de nokvorsten los. Gezien de locatie van de nokvorsten op het dak is het logisch dat die nogal lijden onder extreme weerstoestanden. Daarnaast was de schoorsteen van het pand toe aan renovatie. Tijd voor actie! De klant in Amersfoort koos voor ONS Dakonderhoud, omdat wij geen wachtlijsten hanteren en een gratis dakinspectie steevast opvolgen met een vrijblijvende offerte.

Nokvorsten aansmeren

Nokvorsten zijn halfronde dakpannen die een pannendak afsluiten en ervoor zorgen dat het dak waterdicht is en blijft. De nokvorsten van het pand in Amersfoort waren na verloop van tijd los los komen te liggen en waren poreus, waardoor lekkages op de loer liggen. Om lekkages en andere complicaties te voorkomen gingen we naar Amersfoort om de nokvorsten aan te smeren.

Kunststof dakmortel bij nokvorsten aansmeren

Zowel bij het vervangen van de nokvorsten als de renovatie ervan gebruiken wij kunststof dakmortel. Dit materiaal is waterbestendig en flexibel. Hierdoor scheurt het niet als het vriest en werkt het met het weer mee. Door het aanbrengen van nieuw kunststof dakmortel was de nokvorst weer goed beschermd tegen lekkages, in de winter, zomer, herfst en lente.

Tijd voor een schoorsteenrenovatie

Ook de schoorsteen van het pand was door de jaren heen verouderd en toe aan een renovatie. En wordt een schoorsteenrenovatie niet op tijd gesignaleerd, dan bestaat de kans dat een nieuwe schoorsteen aangelegd moet worden. In Amersfoort waren ze er op tijd bij. Het lood was slecht en gaf vochtdoorslag en er zaten scheuren in de voegen.

Een renovatie van A tot Z

Tijdens deze schoorsteenrenovatie kozen we voor een loodvervanger. We repareerden de voegen en smeerden ze af met specie, maakten de stenen schoon, repareerden de loodslabben en vernieuwen de afdekkap. Hierdoor kon het pand in Amersfoort er weer wat jaren tegenaan!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct