Dakshingles laten leggen

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakshingles laten leggen

Dakshingles zijn een soort lei en worden ook wel bitumineuze leien genoemd. De shingles bestaan meestal uit een met bitumen geïmpregneerde inlage van glasvlies. Dakshingles worden vooral gebruikt als dakbedekking van blokhutten, tuinhuisjes of schuurtjes in de tuin.

Waarom dakshingles?

Het aanleggen van een dak met dakshingles is een stuk eenvoudiger dan bijvoorbeeld het aanleggen van een pannendak. Deze methode wordt steeds populairder en is naast dakpannen het meest gebruikte materiaal om een dak mee te bedekken. Daarnaast groeien ook de mogelijkheden en verschillen in dakshingles.

De voordelen van dakshingles

  • Dakshingles kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden.
  • Het materiaal is zeer waterdicht en bestendig tegen roest of sterke winden
  • Dakshingles worden gemaakt van een licht materiaal. De constructie eronder mag daardoor ook lichter, en daardoor vaak goedkoper, zijn.
  • Dakshingles houden geluid tegen en filteren lawaai.

De nadelen van dakshingles

  • Dakshingles kunnen uitdrogen door langdurige uv-straling
  • Dakshingles zijn niet geschikt voor dakhellingen kleiner dan 15 graden

Een groot aanbod in soorten en kleuren

Tegenwoordig zijn dakshingles in allerlei vormen en kleuren te verkrijgen. Op die manier past u het dak helemaal aan uw eigen voorkeuren aan, waardoor het goed past bij de rest van het huis. De meest populaire kleuren zijn rood, groen, zwart en bruin. Ook zijn de dakshingles in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals rechthoekig, zeshoekig of in een beverstaartvorm. Dakshingles worden vaak gebruikt bij moderne bouwwerken.

Onderhoud van dakshingles

Dakshingles hebben een verwachte levensduur van 15 tot 20 jaar. Controleer jaarlijks de staat van de shingles, om zo goed in de gaten te houden of het dak toe is aan onderhoud.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct