Pannendak, dakgoten en Trespa timmerwerk te Waalwijk

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakdekker Waalwijk

ONS Dakonderhoud ontzorgt u qua alle dakwerken. En dat op de daken van heel Nederland! Recentelijk werkten we een project te Waalwijk af waaronder een pannendak, dakgoten en trespa timmerwerk behoorden.

Trespa timmerwerk door erkende dakwerkers

Een professionele afwerking van uw dak, dat is waar wij van ONS Dakonderhoud voor staan! Al onze collega’s zijn gecertificeerd om veilig op hoogte te werken en wij beschikken over al het benodigde materiaal om de dak klus op hoogte naar behoren uit te voeren. De dakwerkers die aan de slag gingen te Waalwijk verzorgden onder andere het Trespa timmerwerk. Trespa is manier van bedekking die onder andere gebruikt wordt voor gevelbekleding, ook bij de overstek van het dak, kan voor Trespa gekozen worden. Het materiaal is licht in gewicht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op die manier is er voor elk pannendak een mooie kleur van Trespa uit te kiezen! 

Pannendak en dakgoten afwerken op het dak in Waalwijk

Het pannendak te Waalwijk kreeg ook vernieuwde dakgoten. Zo kan het dak weer jaren mee en voldoet het aan de esthetiek van een modern huis én aan de warmtevoorschriften qua dakisolatie. Bent u ook op zoek naar een erkend dakdekker bij u in de buurt? Neem contact op met ONS, bij ons ontvangt u een gratis dakinspectie en een aansluitende, vrijblijvende offerte. Wij tellen per lopende meter, op die manier ontvangt u geen onaangename verrassingen bij de factuur, want de offerte is een identieke weerspiegeling van de factuur! Ook voor spoedreparaties aan uw dak kunt u ONS inschakelen. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct