Plat dak isoleren te Empel, Den Bosch

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Plat dak isoleren te Empel, Den Bosch

Voor het isoleren van een plat dak tot alle andere dakwerken kunt u rekenen op Ons Dakonderhoud. Heeft u als particulier of als bedrijf met spoed hulp nodig? Of wenst u een dakonderhoud in te plannen? U kunt ONS inschakelen voor elk dakonderhoud of -herstelling. Recent stonden we op het bedrijvenpark van Empel als dakdekker Den Bosch. Het plat dak in de gemeente van Den Bosch was toe aan vernieuwing. Als dakdekker proberen we steeds de goede dakonderdelen te behouden. Om die in kaart te brengen verrichten we eerst een gratis dakinspectie. Deze dient als basis om de werkuren en kosten in kaart te brengen. Wij rekenen per lopende meter. Zo ontvangt u met de offerte een perfect inzicht in de kosten. Volledige transparantie, daar houden wij van.

Plat dak van een bedrijfshal

Een plat dak onderhouden door een erkend dakdekkersbedrijf is een uitstekende investering. Een goed onderhouden dak in topconditie houdt de warmte binnen en de koude en regen buiten. Als vakkundig dakdekker te Den Bosch beschikken we over ervaring met elke soort dakbedekking. Uiteraard is ons werkgebied veel groter dan de gemeente Den Bosch. ONS Dakonderhoud is in te schakelen voor daken in heel Nederland. Zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf kunnen contact opnemen met ONS. Bekijk de foto’s van een recent dakonderhoud van een plat dak te Empel.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct