Nieuw pannendak inclusief geïsoleerd dakbeschot nabij Gouda

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Nieuw pannendak inclusief geïsoleerd dakbeschot nabij Gouda

Voor een project in Gouda was het pannendak toe aan vervanging. Bij het vervangen van het pannendak kijken we ook altijd naar de isolatie. Warme lucht stijgt omhoog en zonder goede isolatie gaat een groot deel van de warmte dus via het dak verloren. De klant koos voor ONS Dakonderhoud, omdat wij gespecialiseerd zijn in het leggen van een nieuwe pannendak met geïsoleerd dakbeschot.

Pannendak installeren inclusief geïsoleerd dakbeschot

Bij een klant in Gouda installeerden we een nieuw pannendak inclusief geïsoleerd dakbeschot. Door deze werkwijze hoeft het dakbeschot niet afgewerkt te worden. Daarnaast zijn de platen aan de binnenzijde wit, waardoor er geen schilder en stukadoor nodig is. Een hele efficiënte werkwijze dus!

Werkzaamheden nieuw pannendak

We verwijderden eerst de oude pannen en de panlatten. Vervolgens brachten we een dampdoorlatende folie aan, waarna we het geïsoleerd dakbeschot installeerden en de panlatten vastzetten. We sloten af met het leggen van de dakpannen en het vastzetten van de nokpannen. Ook plaatsten we een nieuwe goot, timmerden we de bovenstukken, de kopgevel en de goten aan de achterkant af. 

 

Zijn uw dakpannen poreus, is uw pannendak oud of zijn uw dakpannen gesneuveld na een storm? ONS Dakonderhoud helpt u graag! Met een nieuw pannendak maakt u uw woning voor de komende jaren opnieuw volledig water- en windbestendig. Ga voor de efficiënte oplossing van ONS Dakonderhoud waarmee uw dak ook meteen beter geïsoleerd is.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct