Nokvorst reparatie te Zeist

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Definitie nokvorsten

Een vorst is een andere benaming voor de nok. Nokvorsten zijn te vinden op de bovenste, scherpe rand van het dak. In de loop van tijd is men de benamingen vorst (en zelfs nokvorst) ook gaan gebruiken voor de vorstpan zelf: een vorst of nokvorst is een speciaal soort dakpan op de bovenste rand van een dak. Ook de rij vorstpannen (dus de afdekkende pannen bovenop de nok) worden de “nokvorst” genoemd.

Werkwijze nokvorst reparatie

Gezien de locatie van de nokvorsten op het dak is het niet verwonderlijk dat deze te lijden hebben onder extreme weerstoestanden. Vaak zijn ze met mortel bevestigd op het dak om de twee daken met elkaar te verbinden. Na decennia van dienst laat die mortel logischerwijs los. In sommige gevallen kan dit leiden tot een daklekkage. Een nokvorst reparatie is dan aangewezen.

Allereerst voert ONS Dakonderhoud een dakinspectie uit. Deze inspectieronde is geheel gratis voor u. Nadat de staat van uw dak werd vastgesteld ontvangt u een vrijblijvende offerte van ONS. Indien gewenst kunnen we in veel gevallen meteen overgaan tot dakreparatie.

Wij voerden recent een nokvorst reparatie uit in Zeist. Op de foto’s wordt in kaart gebracht wat nokvorsten zijn.

 

Is uw dak nog in topconditie? Contacteer ONS en we komen uw dak inspecteren.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct