Project in de kijker: Pannendak te Leerdam

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Pannendak vervangen bij particulier

Onlangs werden we in Leerdam opgeroepen om een pannendak te vervangen van een particuliere woonst. Het pannendak van de tweewoonst was aan vervanging toe en dus kwamen we in eerste instantie langs voor een afspraak en gratis dakinspectie. De week ervoor werkten aan het dak van een bedrijfshal. U ziet: voor elke dak klus en voor elke klant gaan wij aan de bak: particulieren en bedrijven kunnen ons bellen voor uiteenlopende dakwerken. Ons Dakonderhoud is in te schakelen voor zowel particuliere als dakklussen voor bedrijven. Uw dakprobleem is onze uitdaging. Wij verzorgen zowel dakisolatie als het nieuwe pannendak, zodat uw dak weer jaren bestand is tegen verschillende weersinvloeden en stormen. ONS Dakonderhoud is de betrouwbare dakdekker van Leerdam. Dakonderhoud nodig? Bel Ons!

Erkende dakdekkers van Ons Dakonderhoud

De dakwerkers van Ons zijn erkende vakspecialisten. Elke collega beschikt over de juiste certificaten om veilig op hoogte te werken. De klimmaterialen dat wij gebruiken voor de toegang tot uw dak is overigens allemaal veilig en gekeurd. Professionele ladders en kranen verzekeren de betrouwbare toegang tot uw dak van onze dakwerkers en het materiaal.
Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende dakdekker in Leerdam? Of een andere locatie binnen Utrecht? Neem contact met Ons op voor een gratis inspectie van uw en bijhorende, vrijblijvende offerte.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct