Dakdekker

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Het inschakelen van een dakdekker

Met ONS Dakonderhoud haalt u een betrouwbare dakdekker in huis die al jarenlang ervaring heeft op het gebied van daken. Wij adviseren u graag over diverse vraagstukken en komen graag langs om uw persoonlijke situatie te bekijken. We zijn gespecialiseerd in zowel pannendaken, platte daken, schoorstenen als dakgoten. Onze dakdekkers hebben allen ruime ervaring in het bedekken van daken en denken graag met u mee over de beste oplossing.

Soorten dakbedekking

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten dakbedekking op de markt. Onze dakdekkers kunnen u een goed beeld van de mogelijkheden geven. Sommige soorten dakbedekking zijn bijvoorbeeld enkel geschikt voor platte daken, terwijl anderen met name voor schuine daken geschikt zijn. Zo wordt er bij platte daken bijvoorbeeld vaak voor dakleer of EPDM gekozen, terwijl bij schuine daken eerder voor dakpannen gekozen wordt. Daarnaast speelt uw eigen smaak natuurlijk ook een rol. Welke soort dakbedekking u na advies van onze specialisten ook kiest; u kunt altijd rekenen op onze vakkundigheid!

Dakdekkers actief in heel Nederland

ONS Dakonderhoud is actief in het hele land. Of je nu dus op zoek bent naar een dakdekker in Den Bosch, Utrecht oó Sint-Michielsgestel; ONS Team neemt uw zorgen uit handen. Bij ieder project kunt u rekenen op maatwerk en krijgt u een vast aanspreekpunt. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en komen we uw dak gratis inspecteren. Ook hoeft u geen aanbetaling te doen en ontvangt u na onze dienstverlening een garantie-certificaat. Al onze dakdekkers zijn opgeleid door TECTUM, dé opleider voor de dakbedekkingsbranche. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct