Dakinspectie en -reparatie

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offerte

Gratis dak inspectie

Garantie-certificaat

Geen aanbetaling

Vast aanspreekpunt

Dakrenovatie door vakmannen

Met een verouderd dak en/of verouderde dakpannen op het huis loopt u verhoogd risico op een daklekkage. Hoe beschermt u aIles wat daaronder zit tegen waterschade? In de meeste gevallen is een nieuw dak leggen niet nodig. Een tijdige dakrenovatie voorkomt veel problemen en zorgt ervoor dat u beschermt blijft van waterschade binnenshuis. Neem contact op met ONS Dakonderhoud en we nemen graag uw bestaande dakconstructie onder de loep. De offerte is geheel vrijblijvend en tevens de factuur. Zonder verrassingen.

Dakreparatie en spoedreparaties aan het dak

Ons Dakonderhoud gaat een grote en kleine dakreparatie niet uit de weg. Stormschade, vogels onder de dakpannen, steenmarters of andere natuurfenomenen kunnen de aanleiding vormen tot een dakreparatie. Vaak zijn deze dakreparaties niet gepland en komen ze uit de lucht gevallen. Letterlijk. Denk maar aan een heftige storm die de pannen van het dak deed waaien. Wij leggen ze voor u terug. Heeft u last van vogels onder de dakpannen? Wij weten er raad mee vooraleer ze nog meer schade aan uw dakconstructie berokkenen. We houden onze wachttijden kort en doen wat we beloven. ONS team neemt uw zorgen uit handen.

Gratis dakinspectie

Bij een dakinspectie bepalen we de integriteit van het dak, voor zowel nieuwe, als bestaande daken. Wat is de status van het dak? Is vervanging nodig? Is de vervanging correct gebeurt? In welke staat bevindt zich de schoorsteen, dakdoorvoeren, isolatie en de lood- en zinkwerken? Wij speuren met speciale apparatuur daklekkages op. Nadien ontvangt u van ons een advies op maat. Overigens verrichten we de dakinspectie geheel gratis. bij de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wij hanteren de offerte tevens als factuur, zodat u bij ONS Dakonderhoud niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pannendaken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

Platte daken

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

Schoorstenen

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen.

Dakgoten

ONS Dakonderhoud is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de beschrijving van een van onze diensten vragen over de manier waarop wij bepaalde klussen aanpakken. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op! Ook wanneer u vragen heeft over de kosten voor specifieke klussen, helpen we u graag verder.

 

Wij voorzien u niet alleen van een antwoord op uw vragen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u in bepaalde situaties heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden bij het vervangen van dakgoten, de mogelijkheden bij het herstel van lekkages rond uw dakbedekking, enzovoorts.

 

Voor ons is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken, wanneer u werkzaamheden aan of rondom uw dak uit wilt laten voeren. Persoonlijk advies en een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden staat daarom voorop! Wanneer mogen onze specialisten u van advies voorzien? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ONS direct